Selecteer een pagina
Giddy Limit

Prijs op aanvraag
Tijdsduur: in overleg
Geluid: in overleg

Giddy Limit

Giddy Limit (2008) is een 7 koppige coverband met als standplaats Eindhoven. Niks te groot voor een tuinfeest, en zeker niks te klein voor de grote podia en festivals. Een hechte groep muzikanten die reeds vele jaren actief zijn binnen de muziek, en dit op veel verschillende gebieden met verschillende stijlen. Tijdens optredens weten zij hun gezamenlijk enthousiasme en passie voor muziek met veel plezier over te brengen op het publiek.

Giddy Limit is met name geschikt voor de grotere evenementen en weet op het podium haar mannetje goed te staan. Giddy Limit is een echte allround band en kan haar repertoire geheel afstemmen op de behoefte van de avond. Het doel is om een feestje te bouwen en dit is pas geslaagd op het moment dat iedereen op de dansvloer staat en blijft staan.

De band heeft de mogelijkheid om geheel zonder versterkers vanaf het podium te spelen, zelfs de drums zijn elektronisch. Dit betekent dat het volume in iedere zaal volledig naar de behoefte van de opdrachtgever is in te regelen, zonder dat dit wordt overstemd door drums of versterkers op het podium. Of dit nu een kleine kroeg is of een groot plein, maakt niet zoveel meer uit.

Giddy Limit speelt, pop, rock, disco en soul covers, van de jaren ‘80 tot nu. Boekt u Giddy Limit dan staat dit garant voor een feestelijke en gezellige avond.

 

Info & Boekingen

FBM Entertainment

Molenstraat 15B

5751 LA Deurne

T: + 31 642131445

E: info@fbmentertainment.nl

Whatsapp

KVK: 77867483