Selecteer een pagina
Ivo van Rossum

Prijs op aanvraag
Tijdsduur: 1x 30 min.
Geluid: Incl. M-set

www.ivovanrossum.nl

Ivo van Rossum

Ivo van Rossum, uit Gemert, is al jaren bezig met entertainen. Van zijn optredens kunt u het hele jaar door genieten. Partijtje, bruiloft of een zittingsavond? Ivo geeft ‘acte de presence!’

Ivo van Rossum die al sinds zijn zesde jaar zingt, is een ambitieuze zanger/entertainer uit het Brabantse Gemert.
Ivo is opgegroeid met het Nederlandse levenslied. Op jonge leeftijd zong hij al mee met alle hits die op de radio werden gedraaid.

Zijn voorkeur voor muziek heeft echter altijd in de Nederlandstalige muziek gelegen. Al geruime tijd gaat Ivo het podium op om te zingen voor het grote publiek. Al snel werd Ivo uitgenodigd door organisatoren van evenementen en kroegbazen. Deze waren meteen enthousiast over de sfeer die Ivo uitlokte bij het publiek.

Ivo laat zich graag inspireren door de grote namen in de Nederlandstalige muziekscène waarvan Henk Bernard, Stef Ekkel, Django Wagner, Rudy de Wit, John de Bever, Wesley Bronkhorst, André Hazes, Nelis Leeman (DJ Nelis) deel uitmaken. Deze mensen blijven zijn grote voorbeeld, geen wonder dat hij tijdens de vele optredens covers van deze grootheden zingt.

Ivo heeft ook al 5 eigen singles en timmert aardig aan de weg om enigszins meer bekendheid te krijgen.
De singles “Daar in dat kleine café”, “Waar is de kastelein”, “Een heerlijk gevoel”, “Jij hoort bij mij” en “Weekend” zijn regelmatig te horen en te zien bij diverse tv en radiostations.
Ivo staat ontzettend graag op het podium en straalt dit ook uit, geen wonder dus dat overal waar hij komt een feestje wordt gebouwd!

Info & Boekingen

FBM Entertainment

Molenstraat 15B

5751 LA Deurne

T: + 31 642131445

E: info@fbmentertainment.nl

Whatsapp

KVK: 77867483